Onze diensten

Admico Makelaars biedt een breed scala aan diensten aan particuliere en zakelijke klanten. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over hoe we samen kunnen werken.
Isw met andere bemiddelaars werken wij een advies uit op gebied van al uw Schade verzekeringen, Hypotheken, overlijdensrisico verzekeringen e.d.

Verzkeringsadvies, Hypotheken en Financieringen

Verkoop en Aankoop makelaar

Daarnaast geven wij adviezen op gebied Hypotheken, Financieringen en Overlijdensverzekeringen en Schade-verzekeringen.

Begeleiding en advies voor uw zaak, Woning e.d. in het Heuvelland

Verkoop-begeleiding

U kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten voor de verkoop van uw woning, landgoed, villa en agrarisch vastgoed.  Onze belangrijkste principes zetten eerlijkheid en verantwoordelijkheid boven alles. Bij ons weet je zeker dat je in goede handen bent.
Advisering Vastgoedstyling ID-Stijl.
Hypotheek vergelijkingen en verzekeringen.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze manier

Met jaren aan kennis en ervaring op gebied van Online aanbieden, maken wij net het verschil, om uw woning goed en snel vindbaar de maken.  We blijven altijd bij leren zodat we op de hoogte zijn van de laatste trends.
We werken met de laatste trends om de verkoop zo goed mogelijk in de markt te zetten. Elke woning krijgt een eigen website op naam.

Ook wij houden ervan de klant tevreden te houden

Tevreden klanten

Wanneer onze klanten succesvol zijn, zijn wij dat ook. We halen alles uit de kast om onze klanten te helpen. Wanneer zij ons aanbevelen bij iemand anders, weten we dat we op het juiste spoor zitten.

"Een klein team met een groot gevoel voor Service"

Wat is mijn woning waard?

Vraag bij ons een waardebepaling aan!

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/